INGLIZ TILINI OʻTGATISHNING ZAMONAVIY USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Hozirgi kunda ingliz tilining oʻrni beqiyosdir. Uni oʻrganish va oʻrgatish kundan kunga rivojlanib bormoqda. Ushbu maqolada siz ingliz tilini oʻrgatishning zamonaviy metodlari va texnalogiyalari haqida bilib olishingiz mumkin. Ushbu metodlar orqali ingliz tilini oʻquvchilaringizga oson va qiziqarli oʻrgatishingiz mumkin.