BOSHLANG‘ICH SINF OʻQUVCHILARIDA KOMMUNIKATIV TA’LIM HARAKATLARINI SHAKLLANTIRISHNING AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada boshlang’ich sinf oʻquvchilarida kommunikativ ta’lim harakatlarini shakllantirishning pedagogik tashkiliy masalalari tahlil qilingan. Dastlab mavzuning dolzarbligi keltirilgan hamda mavzuga oid adabiyotlar tahlil qilingan. Tadqiqot bo’yicha fikrlar berilib, tahlil va natijalar keltirilgan, xulosa qilingan.