Boshlang’ich sinflarda yuzaga keladigan psixik muammolarni o’qituvchining pedagogik mahorati orqali hal qilish (Journal of Universal Science Research, 2023)
mazkur maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarida kuzatiladigan psixologik o’zgarishlar va ularning pedagog o’qituvchi tomonidan o’zining pedagogik mahoratidan foydalangan holda hal etilish yo’llari haqida bayon etilgan.