SAVOD OʻRGATISH METODLARIGA QIYOSIY-TANQIDIY TAHLIL (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada savod o’rgatish, uning vazifalari, savod o’rgatish metodlari, o’zbek tilining tovush tuzilishi va grafikasi, oʻqish va yozishga o’rgatishning o’ziga xos xususiyatlari ahamiyati haqida fikrlar bildirilgan.