Мавзӯъ ва мундариҷаи ҳикояҳои Абдулҳамид Самад (Journal of Universal Science Research, 2023)
Дар мақолаи мазкур дар бораи заҳматҳои нависандаи навпардози тоҷик Абдулҳамид Самад дар инкишофи ҳикоянависии тоҷик сухан меравад.Мазмун ва мундариҷаи маҷмӯи ҳикояҳои “Шохи чинор”,ҳикояҳои“Мурофиа”,”Қарз”,”Субҳ медамид”,”Модар” дида мешавад.