PAXTA – TO`QIMACHILIK KLASTERI, XOMASHYO VA MATERIALLARNI QAYTA ISHLASHNI RESURS-TEJAMKOR TEXNOLOGIYALARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada, paxta- to`qimachilik klasteri, xoashyo  va materiallarni  qayta ishlashning yangi usulda va resurs-tejamkor texnologiyalar orqali  amalga oshirish haqida ma`lumotlar  berib  o`tilgan.