Betakror me'moriy yodgorlik namunasi - Labi hovuz ansambli tarixi (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada qadimiy va asrlar sinovidan oʻtib kelayotgan navqiron Buxorodagi nodir madaniy meros yodgorligi, oʻtmishda va hozirda ham shahardagi eng turistik va ommabop markaz boʻlmish Labi hovuz ansambli haqida soʻz boradi. Maqola  ushbu mavzu haqida qimmatli ilmiy ma'lumotlarga ega ekanligi bilan alohida ahamiyatga molik va  bunday me'morchilik namunalari arxitekturasi bilan qiziquvchilar uchun  ilmiy -uslubiy qoʻllanma hisoblanadi.