IQTISODIY BILIM ASOSLARI DARSIDA FANLAR ARO BOG’LIQLIKNING O’QUVCHILAR RUHIYATIGA TA’SIRI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada iqtisodiyot fanining bugungi kunda jamiyatdagi o’z o’rni va uni puxta o’rganizshning qay darajada dolzarbligi va fanlar bilan bog’liqligi haqida mulohazalar yuritilgan.