PEDAGOGNING KASBIY KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH YO’LLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada pedagogning kasbiy kompetentligi va uni rivojlantirish yo’llari, kasbiy kompetensiyaning shakllanish bosqichlari, kompetensiya tushunchalarining o’zaro uzviy bog’liqligi va farqlari haqida keltirilgan.