NASOS AGREGATINING INTELEKTUAL BOSHQARUV TIZIMI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Maqolada respublikamizda mavjud bo‘lgan sug‘orish tizimlari, nasos orqali sug‘orish tizimining samaradorligi, ulardagi energiya is’temolining sarfi, mavjud tizimning yutuqlari va kamchiliklari haqida yoritib berilgan