UMURTQASIZ HAYVONLAR. KURAKOYOQLI MOLLYUSKALAR (SCAPHOPODA) SINFI. ULARNING TUZILISHI, YASHASH TARZI VA RIVOJLANISHI. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolamizda Kurakoyoqli Molyuskalarning tuzlishi, tarqalishi va hayot kechirishi haqida ma’lumotlar  keltirilgan. Kurakoyoqli  Mollyuskalar   sinfining  hozirgi zamon  faunasida 500 turi uchraydi.