Oliy ta’limda korrupsiyaga qarshi kurashish (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida korrupsiyaga qarshi kurashish “Komplayens nazorat” tizimini boshqarish bo‘limini tashkil etilishi to‘g‘risida ma’lumotlar berilgan. “Komplayens nazorat” tizimini boshqarish bo‘limining vazifalari ko‘rsatib o‘tilgan.