Ўзбекистон Республикаси Ҳукукбузарликлар профилактикаси миллий тизими ва ахамияти (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу мақолада ҳукукбузарликлар профилактикаси ҳизматларини ривожлантиришда бошқа хорижий давлатлар қонун хужжатлари, уларни тартибга солувчи нормалар хамда уларни қўллаш амалиёти ва бу борада амалга оширилаётган ишлар хақида фикр алмашилган.