LINGVOPOETIGA DOIR QARASHLAR (Journal of Universal Science Research, 2023)
Hozirgi zamon o‘zbek adabiyotining ko‘zga ko‘ringan vakili Erkin Vohidov she’riy asarlari tilini lingvopoetik tahlil etish orqali uning individual ijodiy manerasiga xos xususiyatlarni belgilash va shoir poetik asarlari matnida konnotativ vazifa bajarayotgan til elementlarining uslubiy imkoniyatlarini aniqlashdan iborat