BIHEVIORALIZM YONDASHUVI ASOSIDA “MANFAATLAR TO’QNASHUVI” QONUNINING SIYOSIY XULQ-ATVORGA TA’SIRI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Bihevioralizm yondashuvi asosida “Manfaatlar to’qnashuvi” qonunining fuqarolar siyosiy xulq-atvoriga ta’sirini so’rovnoma shaklida aniqlangan, ya’ni davlat tomonidan ishlab chiqilayotgan qonunlarga fuqarolarning reaksiyasi va ishonch darajasi yoritilgan.