BARQAROR IQTISODIY O’SISH: NAZARIYA VA AMALIY YONDASHUVLAR (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada barqaror iqtisodiy o’sish tushunchasi, uning nazariy asosi va amaliy tatbiqi tahlil qilinadi. Barqaror iqtisodiy o’sishning dinamik modeli, uni ta’minlash uchun zarur shart-sharoitlar va global tajribalar o’rganiladi. Shuningdek, iqtisodiyotning turli sektorlarida ushbu o’sishning barqarorligini ta’minlashga qaratilgan strategiyalar ko’rib chiqiladi. Maqola so’nggida o’zbek iqtisodiyotida barqaror o’sishni ta’minlash bo’yicha tavsiyalar beriladi.