Солиқ имтиёзларининг мамлакат иқтисодиётидаги ўрни (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мақолада солиқ имтиёзлари, солиқ сиёсати, иқтисодиёт тармоқларида иқтисодий ўсишда солиқларнинг ўрни, солиқ имтиёзлари мониторинги, солиқ имтиёзларини мамлакат иқтисодиётини такомиллаштиришга доир таклиф ва тавсиялар берилган