ZAMONAVIY MENEJMENT USULLARI VA ULARNING TASHKILOT SAMARADORLIGIGA TA'SIRI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy menejment usullarining tashkilot samaradorligiga ta'siri o‘rganilgan. Globalizatsiya va texnologiyalar rivojlanishi sharoitida strategik rejalashtirish, muammolarni yechish usullari va jamoani boshqarish metodlari tadqiq etilgan. Tadqiqot natijalari menejmentning innovatsion yondashuvlari samaradorlikni oshirishda muhim ekanligini ko‘rsatadi.