O‘ZBEKISTONDA KICHIK BIZNES VA OILAVIY TADBIRKORLIK (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda kichik biznes va oilaviy tadbirkorlikning roli, ijtimoiy va iqtisodiy jihatlari tahlil qilinadi. Maqola davlat tomonidan ko‘rsatilayotgan qo‘llab-quvvatlash choralarini, sohaning rivojlanishidagi asosiy omillarni va mavjud qiyinchiliklarni o‘rganishga qaratilgan. Tahlil natijalariga asoslanib, sohani rivojlantirish yo‘llari haqida xulosalar keltirilgan.