JIGAR NOYOB A'ZO (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada biz jigarning tuzilishi ,uning faoliyati, jigarning eng kòp uchraydigan kasalliklari va ularni davolash ,jigar faoliyatini yaxshilovchi mahsulotlar hamda buyuk bobokalonimiz Abu Ali ibn Sinoning jigar tòĝrisidagi bitiklari va jigar haqida 10 ta ajoyib faktlar bilan tanishamiz. Bu maqolada jigarning inson hayotida tutgan o’rni va ahamiyati to’g’risida ma’lumotlar berilgan.