KO’RISHDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARNI PSIXOLOGIK VA PEDAGOGIK TEKSHIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada ko’rishda nuqsoni bo’lgan bolalarni psixologik va pedagogic tekshirish to’g’risida ma’lumot beriladi. Ko'rishida nuqsoni bo'lgan bolalarni psixologik tekshirish bolaning me’yorida rivojlanish qonuniyatlaridan kelib chiqgan xolda tiflopsixologlar tomonida ishlab chiqilgan nazariya asosida olib boriladi