OLIY TA'LIM MUASSASALARIDA RAXBAR KADRLARNING BOSHQARUV FAOLIYATLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING ILMIY ASOSLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta'lim muassasalarida rahbar kadrlarning boshqaruv faoliyatini takomillashtirishning ilmiy asoslari tahlil qilinadi. Boshqaruvning zamonaviy yondashuvlari, innovatsion texnologiyalarni joriy etish, yetakchilik qobiliyatlarini rivojlantirish va axloqiy boshqaruvning ahamiyati yoritib berilgan. Tadqiqot oliy ta'lim tizimidagi rahbarlarning kompetentligini oshirishda ilmiy yondashuvlar va zamonaviy boshqaruv metodlarining roli katta ekanligini ko'rsatadi. Maqolada rahbarlik qobiliyatlari ta'lim sifati va muassasa samaradorligiga qanday ta'sir ko'rsatishi o'rganilgan.