AVARIYA REJIMLARIDA PODSTANSIYALARDA ZAXIRANI AVTOMATIK ULASH. (Journal of Universal Science Research, 2024)
Podstansiyalar avariya rejimlari yuzaga kelganda qurilmalarga zarar yetkazishdan asrash va istemolchilarga ishonchli elektr energiya yetkazib berishda ishonchlilikni oshirish va ta’minlashda zaxira energiya manbaini ulash muhim ahamaiyatga egadir.Ushbu maqolada zaxirani avtomatik ulash masalalari bir necha holatda ko’rib o’tiladi.