АНГОР ЗОТЛИ ТАКА ВА ОНА ЭЧКИЛАРДАН САМАРАЛИ ФОЙДАЛАНИШ (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мақолада жундор эчкилар сурувида такалар ва она эчкилардан ишлаб чиқаришда самарали фойдаланишда ҳар бир эркак ва урғочи эчки билан индивидуал тартибда шуғулланиш, уларнинг ота-она аждодлари, шунингдек хўжалик учун фойдали селекция белгиларига қараб танлаш ва саралаш, озиқлантириш, маҳсулдор жундор такалар жундор она эчкиларни билан қочириш ва қисир қолган эчкиларни ўз вақтида қочириш чораларини кўриш каби масалалар ёритилади.