REDISKANI JANUBIY MINTAQADA YETISHTIRISH TEXNOLOGIYASI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada rediskaning morfologik belgilari inson organizimi uchun foydali xususiyatlari, yetishtirishga mos navlarni ko’pligi va turli xil muddatlarda ekilishi ko’rsatilgan