Ilg‘or xorijiy tajribalar asosida texnologiya fani o’qituvchilarini tayyorlash tizimini takomillashtirish ilmiy pedagogik muammo sifatida (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu ilmiy uslubiy ishda ilg‘or xorijiy tajribalar asosida texnologiya fani o’qituvchilarini tayyorlash  tizimini takomillashtirishga oid ayrim mulohazalar keltirilgan.