IJTIMОIY FАОL О'QITUVCHI SHАXSINI SHАKLLАNTIRISHNING ILMIY PEDАGОGIK АSОSLАRI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Pedаgоgik fаоliyаt о‘qituvchining о‘quvchigа uni shаxs vа intellektuаl jihаtdаn rivоjlаnishigа yоrdаm beruvchi tа’limiy vа tаrbiyаviy tа’sirini о‘z ichigа qаmrаb оlаdi.