O‘ZBEKISTONDA GEOGRAFIYA TA’LIMINING RIVOJLANISHI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy dunyoda xususan O’zbekistonda geografiya ta’limining rivojlanishi va o‘qitish metodikasi haqida so‘z boradi. Geografiya zamonaviy fanlar tizimida muhim ahamiyat kasb etgan fanlardan biri hisoblanadi.