O’ZBEKISTONNING YAQIN XORIJ DAVLATLARI BILAN SAVDO-IQTISODIY ALOQALARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada O’zbekiston respublikasi tashqi iqtisodiy aloqalari, eksport va import imkoniyatlari haqida so’z boradi. Tashqi iqtisodiy aloqaning bugungi kundagi holati, takliflar, e’tibor qaratilishi lozim bo’lgan jihatlar yoritilgan. Shuningdek xuquqiy asoslari yoritilgan.