O'zbekistonning Xitoy Xalq Respublikasi bilan iqtisodiy aloqasi (Journal of Universal Science Research, 2023)
Mazkur maqolada O’zbekiston respublikasi Xitoy Xalq Respublikasi bilan tashqi iqtisodiy aloqalari, eksport va import imkoniyatlari haqida so’z boradi. Tashqi iqtisodiy aloqaning bugungi kundagi holati, takliflar, e’tibor qaratilishi lozim bo’lgan jihatlar yoritilgan. Shuningdek xuquqiy asoslari yoritilgan.