IKKINCHI JAHON URUSHIDAN KEYIN POSTMODERNIZMNING PAYDO BO‘LISH XUSUSIYATLARI (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada ikkinchi jaxon urushidan so’ng yuzaga kelgan postmodernizm adabiy yo’nalishi, uning paydo bo’lish omillari, postmodernism xususiyatlari, jamiyatning turli soxalariga bo’lgan ta’siri hamda zamonaviy adabiyotshunoslar asarlarida postmodernizm g’oyalarining aks etishi taxlil etiladi.