Amir Temur davridagi ijtimoiy - siyosiy qarashlarning xalq faravonligini ta’minlashdagi o‘rni. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada Temuriylar sulolasi davrida Xalq farovonligini ta’minlashga xizmat qilgan ijtimoiy-siyosiy qarashlarning mohiyati va ularda ilgari surilgan g‘oyalarning aholi turmush darajasiga ta’siri haqida qisqacha fikr yuritiladi.