Huquqiy tarbiya - huquqiy ong va huquqiy madaniyat shakllanishining asosiy vositasi. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada huquqiy ong va huquqiy madaniyatni jamiyatimiz aʼzolarining ongida shakllantirish va bu toʻgʻrisida tushunchaga ega boʻlishini taʼminlashda huquqiy tarbiya muhim vosita ekanligi yoritilgan. Shuningdek, huquqiy davlatni shakllantirishda ham, huquqiy ong, madaniyat va huquqiy tarbiyaning ahamiyati koʻrsatilgan.