Ta’limda raqamli texnologiyaning o’rni (Journal of Universal Science Research, 2023)
Men bugungi maqolamda shuni ma`lum qilamanki. Hozirgi internet rivojlangan davrda, ta`lim sifatini raqamli texnologiyalarsiz rivojlantirish mushkul bo`lib qoldi. Hattoki endigina maktab ostonasiga qadam bosgan maktab o`quvchisi uchun ham raqamli texnologilayar ishlatilinib kelmoqda.