MAHALLIY BYUDJET DAROMADLARIGA INVESTITSUYALARNING TA’SIRINI BAHOLASH. (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatida mahalliy byudjeti daromadlariga asosiy kapitalga o‘zlashtirilgan investitsiyalarning ta’siri ekonometrik tadqiq etilgan. Natijada avtoregressiya modeli tuzish orqali qisqa va uzoq muddatli multiplikatorlar qiymatlari aniqlanib, xulosalar qilingan.