SURXONDARYO VILOYATIDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNING QISHLOQ, O’RMON VA BALIQ XO’JALIGI ISHLAB CHIQARISHIDAGI ULUSHI HAJMINI MODELLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning qishloq, o’rmon va baliq xo’jaligi ishlab chiqarishidagi ulushi hajmini eksponentsial, chiziqli, polinomli, darajali, logarifmli trend modellari yordamida 2028 yilga qadar prognoz qilingan hamda iqtisodiy jarayonga eng mos model turi aniqlangan.