KICHIK BIZNES SUBEKTLARINI SOLIQQA TORTISH MEXANIZMINI TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqola kichik biznes sub'ektlari uchun soliqqa tortish mexanizmlarini takomillashtirish strategiyalarini ko'rib chiqadi. U joriy soliq tizimlaridagi mavjud muammolarni aniqlaydi va soliqqa rioya qilishni soddalashtirish, ma'muriy yuklarni kamaytirish va kichik biznes uchun qulay muhitni yaratish bo'yicha echimlarni taklif qiladi. Tadqiqot soliq siyosatini isloh qilish bo'yicha keng qamrovli tavsiyalar berish uchun adabiyot tahlili, empirik ma'lumotlar va amaliy tadqiqotlarni birlashtiradi.