SUN’IY INTELLEKT VA MA’NAVIY MEROSNING O’ZARO UYG’UNLIGI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Sun’iy intellektni o‘rganish va u haqda ma’lumotlarga ega bo‘lish davr talabidir. Bu maqolada sun’iy intellekt va uning imkoniyatlari haqida qisqacha ma’lumotlar berildi. Aslida uning imkoniyatlari juda ko‘pdir.