Iso at- Termiziy ziyoratgohining ziyorat turizmining rivojlanishidagi o’rni (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada Surxondaryo viloyatida joylashgan ziyoratgoh haqida hamda uning turizm sohasidagi o’rni va Termiziy shaxsi  haqida ham  so’z yuritiladi.