Ingliz tilidagi bisnes atamalar va ularning o’zbek tilidagi ekvivalenti (Journal of Universal Science Research, 2024)
Biznes dunyosida muvaffaqtiyatli bo’lish uchun juda ham ko’p atamalar va ularning qo’llanish vaziyati va sharoiti borki bu so’zlar har qanday gullab yashnayotgan biznes asoslarini tashkil etadi. Biznes uchun har doim kerakli bilimni bo’lishi talab etiladi aks holda siz chuv tushib qolishingiz yoki yangi hamkorlarni hafsalasini pir qilishingiz mumkin.