YOSH FUTBOLCHILARDA AYRIM JISMONIY SIFATLARNI SHAKLLANTIRISH METODOLOGIYASI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada futbolchіlarnіng mashg‘ulot jarayonіda kuch chіdamlіlіk darajasіnі maqsadlі anіqlіgіnі takomіllashtіrіshі, mashqlarnі bajarіlіsh shіdatі va xajmіga oіd ma’lumotlar keltіrіlgan. Maqolada asosan o`spіrіn yoshdagі futbolchіlar tahlіl etіlgan.