BUXGALTERIYA HISOBI STANDARTLARINING KONSEPTUAL ASOSLARI VA INTELLEKTUAL MULKKA TATBIG’I (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada buxgalteriya yuritish uchun zarur bo’lgan huquqiy asosni yaratishdagi konseptual asoslar sharh qilinadi. Buxgalteriya hisobi metodologiyasi tamoyillarining bir qancha turlari tahlil qilinadi. Moliyaviy hisosbotlarning iqtisodiyotdagi asosiy vazifalari va uni intellektual mulkdagi tasdiqlari haqida so’z boradi.