MUSIQIY FANLARDAN MUSTAQIL TA’LIMNI TASHKIL ETISHDA AKADEMIK KREDITLARNI QO‘LLASHNING NAZARIY ASOSLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada musiqa ta’limida musiqiy fanlardan mustaqil ta’limni tashkil etishda akademik kreditlarni qo‘llashning nazariy asoslari hamda talabalarning mustaqil ta’lim olish jarayonida akademik kreditlarni o’rni, va ahamiyati,  haqida ma’lumotlar berilgan.