KOMPANIYALAR KUCHLI KIBERXAVFSIZLIK CHORALARI VA MAXFIY MA'LUMOTLARNI HIMOYA QILISH STRATEGIYALARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Maqolada kompaniyalarda kuchli kiberxavfsizlik choralari va maxfiy ma'lumotlarni himoya qilish strategiyalari o'rganiladi. Kiberxavfsizlikning ahamiyati, tahdidlar va xavflar tahlil qilinadi, shuningdek, samarali himoya choralari va strategiyalari ko'rib chiqiladi. Tadqiqot natijalariga asoslanib xulosalar chiqariladi va kelajakdagi yo'nalishlar belgilab beriladi.