ҲАРБИЙ ҚИСМЛАРДА ПСИХОЛОГИК ХИЗМАТ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ МЕТОДОЛОГИК АСОСЛАРИ (Journal of Universal Science Research, 2024)
Мудофаа вазирлиги тасарруфидаги ҳарбий қисмларда Психологик хизматнинг жорий қилиниши қатор афзалликларга эга бўлиб, муҳимлари сифатида қуйидагиларни кўрсатиб ўтиш мумкин: