TABIIY FANLARNI O‘QITISH MEXANIZMLARINI INTEGRATIV YONDASHUV ASOSIDA TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada bugungi zamonaviy ta’limda integrativ yondashuvning o‘rni va ahamiyati, tabiiy fanlarni o‘qitish mexanizmlarini integrativ yondashuv asosida takomillashtirishning afzalliklari faqida yoritilgan. Fanlararo yondashuvni tashkil etish ta’lim sifatini oshirishi va o‘quvchilar dunyoni yaxlit bir butun holda idrok etishga yordam berishi nazarda tutilgan.