BОSHLАNG‘ICH SINF MАTEMАTIKА DАRSLАRIDА MULTIMEDIАLI О‘QITISH TEXNОLОGIУАSINING ZАMОNАVIУ USULLАRI VА TАMОУILLАRINI QО‘LLАSH (Journal of Universal Science Research, 2024)
Bilamizki texnika asrida boshlang‘ich sinf matematika darslarini zamonaviy multimedia va axborot texnologiyalarisiz tassavvur qilish juda qiyin. Shuning bilan birgalikda boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini diqqatini darslarga oddiy ko‘rgazmalar bilan jalb qilish bir muncha mushkul vazifa hisoblanadi. Shu bois boshlang‘ich sinf  o‘qituvchisidan kompyuter savodxonligi, ilg‘or innavatsion multimedia texnologiyalarini bilish talab etiladi. Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf matematika darslarida kompyuter va multimedia texnologiyalaridan foydalanishning ba’zi usllari keltrib o‘tilgan.