УМУМТАЪЛИМ МАКТАБЛАРИНИНГ БОШЛАНҒИЧ СИНФЛАРИДА МАТЕМАТИКА ФАНИНИ ЎҚИТИШДА КОМПЬЮТЕР ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИШ (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ушбу мақолада умумтаълим мактабларининг бошланғич синфларида математика фанини ўқиитишда компьютер технологияларидан фойдаланиб ўқитиш ва унинг ўзига хос хусусиятларини ўргатишнинг турли методикалари баён қилинади.