BOLALAR MUSIQA VA SAN’AT MAKTABI O‘QUVCHILARINI SKRIPKA CHOLG‘USIDA IJROCHILIK TEXNIKASINI RIVOJLANTIRISH BO‘YICHA PEDAGOGIK TAJRIBA-SINOV ISHLARI (Journal of Universal Science Research, 2024)
Ushbu maqolada bolalar musiqa va san'at maktabi o'quvchilari o'rtasida skripkada ijro etish texnikasini rivojlantirishga qaratilgan pedagogik eksperimental sinov natijalari keltirilgan. Strukturaviy yondashuv orqali turli usullar qo'llanildi va ushbu usullarning samaradorligini tushunish uchun natijalar tahlil qilindi. Tadqiqot yosh o'quvchilarda skripka ijro mahoratini oshirishning pedagogik strategiyalari haqida qimmatli tushunchalarni beradi.