NAVOIYNING EPIK ASARLARIGA OID FIKRLAR… (Journal of Universal Science Research, 2024)
Mazkur maqolada xalqimiz ma’naviy merosining ajralmas qismi bo‘lgan ulug‘ shoir va mutafakkir Alisher Navoiy ijodini o‘rganish asosida shoir ijodining o‘ziga xos xususiyatlari, lirikasining badiiyati, epik asarlarining tarbiyaviy masalalarini yoritishga harakat qilingan. Mazkur maqolada adabiyot darslarida Alisher Navoi ijodini o‘rganishning metodik xususiyatlari ochib berilgan